Kvalitet utemeljen na tradiciji i stručnosti

U okviru stomatološke ordinacije dr Nadice Vučić koriste se najsavremenije stomatološke metode i tehnike, te se svakom pacijentu pristupa individualno, vodeći racuna o njegovim željama, potrebama ali i mogućnostima. Od prvog kontakta preko konsultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka u našoj ordinaciji na prvom mestu je uvek pacijent.

Naša želja je da pacijent zajedno sa timom učestvuje u izboru optimalnog rešenja. Najčešće u zavisnosti od situacije u ustima nudimo nekoliko opcija, pa se u dogovoru sa pacijentom opredeljujemo za najbolju.

 • Visok kvalitet stomatološke usluge
  Lep i prirodan osmeh sa pravilno postavljenim zubima nije poseban luksuz ili nedostižna želja, već opšte prihvaćen standard. Novi trendovi, privatni i poslovni razlozi teraju nas da težimo savršenstvu. Stomatološki tim pod vođstvom dr Nadice Vučić svojim stručnim pristupom uliva sigurnost već nakon prvog kontakta.

 • Delujemo u sklopu studija za estetsku stomatologiju
  Tridesetogodišnje bavljenje strukom, stomatološki tim pod vođstvom dr Nadice Vučić, prostor modernog izgleda u žiži grada, sa parkirnim prostorom olakšava pristup pacijentima.
 • Naša filozofija
  Zasniva se na tome da u što većoj meri ispunimo želje i očekivanja naših pacijenata. Pri tom se oslanjamo na višegodišnje iskustvo, saradnjom sa vrhunskim zubnim laboratorijama, savremenim materijalima sa kojima radimo, na kontinuiranoj edukaciji, te nastojimo dostignuti najviše standarde u stomatologiji.

Adresa

 • Bulevar Nemanjića 85
  Zona 2 Lokal 11
  18000 Niš, Srbija
 • Tel: +381 18 531 158
  Mob: +381 69 531 1580
 • nadent@sbb.rs
 • Koordinator:
  Aleksandra Pešić
  Mob: +381 69 53 11 588

Radno vreme

Ordinacija
Ponedeljak – Petak: 08:00 – 20:00
Subota: 08:00 – 20:00
Nedelja: Ne radimo

Oralna hirurgija
Ponedeljak: 13:00 – 20:00
Utorak – Petak: 09:00 – 16:00
Subota i Nedelja: Ne radimo

Kod nas su pacijenti uvek na prvom mestu

Pogledajte naše ljubazno osoblje koje se brine o vama