Kvalitet utemeljen na tradiciji i stručnosti

U okviru stomatološke ordinacije dr Nadice Vučić koriste se najsavremenije stomatološke metode i tehnike, te se svakom pacijentu pristupa individualno, vodeći racuna o njegovim željama, potrebama ali i mogućnostima. Od prvog kontakta preko konsultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka u našoj ordinaciji na prvom mestu je uvek pacijent.

Naša želja je da pacijent zajedno sa timom učestvuje u izboru optimalnog rešenja. Najčešće u zavisnosti od situacije u ustima nudimo nekoliko opcija, pa se u dogovoru sa pacijentom opredeljujemo za najbolju.

 • Visok kvalitet stomatološke usluge
  Lep i prirodan osmeh sa pravilno postavljenim zubima nije poseban luksuz ili nedostižna želja, već opšte prihvaćen standard. Novi trendovi, privatni i poslovni razlozi teraju nas da težimo savršenstvu. Stomatološki tim pod vođstvom dr Nadice Vučić svojim stručnim pristupom uliva sigurnost već nakon prvog kontakta.

 • Delujemo u sklopu studija za estetsku stomatologiju
  Dvadesetsedmogodišnje bavljenje strukom, stomatološki tim pod vođstvom dr Nadice Vučić, prostor modernog izgleda u žiži grada, sa parkirnim prostorom olakšava pristup pacijentima.
 • Naša filozofija
  Zasniva se na tome da u što većoj meri ispunimo želje i očekivanja naših pacijenata. Pri tom se oslanjamo na višegodišnje iskustvo, saradnjom sa vrhunskim zubnim laboratorijama, savremenim materijalima sa kojima radimo, na kontinuiranoj edukaciji, te nastojimo dostignuti najviše standarde u stomatologiji.

Adresa

 • Bulevar Nemanjića 85
  Zona 2 Lokal 11
  18000 Niš, Srbija
 • Tel: +381 18 531 158
  Fax: +381 18 531 158
  Mob: +381 63 465 210
 • nadent@sbb.rs
 • Koordinator:
  Aleksandra Pešić
  Mob: +381 69 53 11 588

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 08:30 – 20:00
Subota: 08:30 – 20:00
Nedelja: 08:30 – 20:00

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for nadent.rs needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Kod nas su pacijenti uvek na prvom mestu

Pogledajte naše ljubazno osoblje koje se brine o vama

NAŠ TIM