Dentalni turizam

Priča o dentalnom turizmu počinje pre otprilike 25 godina i u početku se odnosila na ljude iz Srbije koji su radili u inostranstvu. Danas, nakon mnogo godina uspešnog rada, ponosno možemo reći da smo ugostili pacijente iz velikog broja zemalja širom Evrope i Amerike uključujući SAD i Kanadu. Ono na šta smo veoma ponosni je da svi naši pacijenti imaju samo pozitivna iskustva vezana za našu ordinaciju. Pacijanti nas pronalaze pretražujući internet, posećujući našu veb stranu i preko preporuka naših zadovoljnih pacijenata, a poznato je da nema bolje reklame od zadovoljnih pacijenata.

Dentalni turizam u Stomatološkoj ordinaciji Dr Nadica Vučić pored dentalnih usluga obuhvata:

Pomoć menadžera
Rezervisanje smeštaja
Besplatan prevoz od apartmana do ordinacije
Besplatan prevoz od/do aerodroma

Dentalni Turizam – zašto stomatološka ordinacija Dr Nadica Vučić?

Dentalne usluge u Evropi i SAD su veoma skupe, i veoma često nepristupačne za prosečne građane. Čak i jednostavna procedura, kao što je popravka zuba može biti skupa i trajati nedeljama. Stomatološka ordinacija Dr Nadica Vučić pruža:

  • Isti kvalitet dentalnih usluga kao i najbolje stomatološke ordinacije u Evropi i SAD.

  • Cene koje su od nekoliko pa i do desetinu puta niže.

  • Opremljenost najsavremenijim aparatima iz oblasti stomatologije.

  • Korišćenje isključivo najkvalitetnijih materijala koji ispunjavaju međunarodne standarde.

Kako dentalni turizam funkcioniše?

ISPUNJAVAMO EVROPSKE ZDRAVSTVENE STANDARDE

Cene dentalnih usluga u Srbiji su značajno niže od cena u Evropskim zemljama i SAD-u zbog ekonomskog stanja. Iako koristimo istu, najsavremeniju opremu i najkvalitetnije materijale. Naša odgovornost je značajnije veća kada znamo da dolazite iz druge zemlje, jer Vaše poverenje nema cenu.

JEDNA STVAR JE SIGURNA – UŠTEDEĆETE DO 80% U NAŠOJ STOMATOLOŠKOJ ORDINACIJI

DOBRODOŠLI U NIŠ!

Niš je prelep grad sa oko 300 000 stanovnika. Ime je dobio po reci Nišavi koja protiče kroz grad. Niš je jedan od najstarijih gradova na Balkanu i u Evropi i odavnina je smatran kapijom između istoka i zapada. Prvi Hrišćanski car, osnivač Konstantinopolja, Konstatin Veliki je rođen na teritoriji današnjeg Nisa. Takođe i najstarija crkva u Srbiji se nalazi na teritoriji grada, datira još iz IV veka.